Verkkokaupan käyttö- ja toimitusehdot

Käyttö- ja toimitusehdot

Voimassa 23.10.2021 alkaen. Viimeisin päivitys 31.10.2021.


Verkkokauppa

Tmi Jatkoajalla (Y-tunnus 3215425-8 ) myy tuotteita yksityishenkilöille tai yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Myytävät tuotteet ovat marginaaliverotuksen alaisia, eivätkä ne sisällä ostajan vähennyskelpoista arvonlisäveroa (arvonlisäverotuksessa sovellettava käytettyjen tavaroiden sekä taide-, keräily- ja antiikkiesineiden marginaaliverotus). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Maksuohjeet lähetetään asiakkaalle asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti, kun tilaus on käsitelty. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilatut tuotteet maksetaan sähköpostissa saapuneilla maksutiedoilla. Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilausvahvistuksen saapumisesta. Jos maksua ei ole suoritettu tuona aikana, on Tmi Jatkoajalla oikeus laittaa tilatut tuotteet uudelleen myyntiin myymälään sekä verkkokauppaan. 

Kun maksu näkyy Tmi Jatkoajalla -tilillä, tuotteet lähetetään postitse, tai toimitetaan muulla tavoin. Jos toimitustavaksi valitaan nouto myymälästä, voi maksun suorittaa myös käteisellä tai pankkikortilla noudettaessa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Lähetämme vielä uuden sähköpostin, jossa on laskettu toimituskulut ja siten ostoksen kulut yhteensä. Tämän jälkeen teet lopullisen valinnan tilauksen suhteen. Maksutiedot ovat tilausvahvistuksen yhteydessä . Onnistuneen maksun jälkeen saat vielä sähköpostiviestin maksun saapumisesta. Mikäli haluat perua tilauksesi ennen maksamista, ole hyvä ja lähetä meille asiasta sähköpostia osoitteeseen tmijatkoajalla@gmail.com.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimitusvaihtoehdot näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Tässä vaiheessa toimituskulut ovat 0€, jonka muutamme oikeaksi, kun käsittelemme tilauksen. Toimitamme pienehköt tilaukset postilla tai matkahuollolla. Yrityksemme oman kotiinkuljetuksen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Isojen ja vaikeasti pakattavien/lähetettävien tuotteiden kohdalla suosittelemme noutoa myymälästä. 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-14 päivää.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti osoitteeseen: Tmi Jatkoajalla, Asemakatu 5 A 20-21, 35820 Mänttä tai tmijatkoajalla@gmail.com tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Vioittuneesta lähetyksestä vastaanottajan on myös aina tehtävä reklamaatio sen kuljettaneelle kuljetusliikkeelle.

Takuu

Kaikki myytävät tuotteemme ovat käytettyjä, ja niiden kunto selviää sekä kuvista että tarpeen mukaan kuvaustekstistä. Tuotteisiin on mahdollista tutustua liikkeessämme Mäntässä. Myymme tuotteet "sellaisena kuin se on"-ehdoin. Myyjä ei ole vastuussa vioista, jotka johtuvat tavaran käytöstä ja luonnollisesta kulumisesta.

Tavarassa on kuitenkin myyjän vastuulle kuuluva virhe, jos

  • myyjän antamat tiedot tavaran ominaisuuksista tai käytöstä eivät pidä paikkaansa ja annetut tiedot ovat voineet vaikuttaa kauppaan,
  • tavara on hintaansa ja olosuhteisiin nähden huonommassa kunnossa kuin ostajalla oli perustellusti aihetta edellyttää.

Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa otathan heti yhteyttä kauppaamme.