Palvelut

Kotiinkuljetus

Kuljetamme halutessasi ostamasi tuotteet edullisesti kotiisi.
Pienet, henkilöautolla kuljetettavat tavarat tuomme mahdollisesti jo samana päivänä.  Suuremmat tavarat, esim. huonekalut kuljetamme peräkärryllä tai pakettiautolla sovittuna päivänä.

Hinnoittelu: 

- henkilöautokuljetus: 5€/kuljetus, sis. 5km kaupalta. Ylimenevät kilometrit 0.50€/km.

- peräkärry/pakettiautokuljetus: 10€/kuljetus, sis 5km kaupalta. Ylimenevät kilometrit 0,75€/km.
 

 

Ostamme tavaroita

Ostamme mahdollisuuksien mukaan myös yksittäisiä, mielenkiintoisia tavaroita. Yksinkertaisinta on lähettää sähköpostilla tai puhelimella kuva tuotteesta. Mikäli tuote on kiinnostava, voimme tulla katsomaan tai voitte itse tuoda tuotteen liikkeeseen. Kaikkea emme kuitenkaan voi valitettavasti ostaa. Emme osta esim. vaatteita, rikkinäisiä tavaroita emmekä kovin uusia sähkö- ja elektroniikkatavaroita.

Ostamme tavaraeriä

Ostamme kuolinpesäirtaimistoja, varastotyhjennyksiä yms. Sovittaessa koko- tai osatyhjennykset ja myös loppusiivouspalvelu on mahdollista. Viemme myös myyntiin kelpaamattomat tavarat jäteasemalle (tietoturvallisesti).  Hinta-arviokäynti on aina maksuton.

Avoinna sovittuina aikoina

Mikäli aukioloaikamme evät käy yksiin teidän aikataulunne kanssa, ota yhteyttä ja yritetään sovitella aika, jolloin voimme liikkeen teille avata.

Vuokrattavat tuotteet

Onko juhlat tulossa, mutta sinulla ei ole tarpeeksi astioita? Meiltä voit vuokrata edullisesti tarvitsemasi valikoimastamme. Tuomme tavarat lisämaksusta paikanpäälle juhlapaikalle. Katso valikoima ja hinnasto -----tulee myöhemmin